Hirdessen itt

Hússzor utasítottak ki egy mexikóit az Egyesült Államokból – az illegális bevándorlók menedékhelyén kapott 35 évet

Harmincöt év szabadságvesztésre ítélték Oregonban azt a mexikói férfit, akit hússzor utasítottak ki az országból, de mindannyiszor visszatért az Egyesült Államokba, nyáron pedig nőket is bántalmazott.
Sergio Jose Martinezt többek között szodómiával, emberrablással és sz3xuáIis zaklatással vádolták két nő bántalmazásának ügyében. Pénteki ítélethirdetésén mindhárom vádpontban bűnösnek találták, és 35 év szabadságvesztésre ítélték. Legkorábban 66 éves korában szabadulhat, akkor pedig várhatóan kiutasítják az országból.

Martinez az ítélet után azt mondta az áldozatok hozzátartozóinak, hogy a pokolban újra látják majd egymást.

Martinez a két nő bántalmazása előtti héten még börtönben ült Portlandben. Ide rendőrség elleni erősz@kos fellépései és születési dátumának meghamisítása miatt került. Szabadon engedését a bevándorlásügyi hivatal kérése ellenére hagyták jóvá.

Oregon az Egyesült Államok első olyan állama, ami az illegális bevándorlók menedékhelyévé vált. A jogszabályok ugyanis megtiltják azoknak az illegálisan itt tartózkodó embereknek a kiutasítását, akik nem követtek el súlyos bűncselekményt. Martinez illegális határátlépése is a kevésbé súlyos bűncselekmények közé tartozott, így a hatóságok csak akkor vonhatták felelősségre, mikor nőket bántalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések