A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hódi Pamela élő adásban tálalt ki: Berkinek új barátnője van

Durván összeveszett a gyereknevelési kérdéseken Berki Krisztián és Hódi Pamela. Utóbbi ennek kapcsán volt ma reggel a Mokka vendége, ahol az izomceleb nőügyeiről is kitálalt.
Hódi Pamela erősen nehezményezte, hogy Berki egy élő Facebook-videóban nem igazán odaillő öltözékben mutatta közös lányukat, ráadásul hazuságra is rávette őt.

Pamela a ma reggeli Mokkában arról is beszélt, hogy az Ázsia Expresszt megnyerő Berki Krisztiánnak új barátnője van, amiről neki egy szót sem szólt.

- Ha az történik, hogy van egy párja Krisztiánnak, hát legyen. Két héttel ezelőtt még ez ment: költözz haza életem szerelme! Nagyon szeretlek. Mondom, jó, oké, szia – itt tartottunk. Mennyire komoly ez a nő, hogy egy ágyba kell fektetni a gyerekemmel?! És a gyerekem azt mondja nekem, hogy ez neki rossz. Ha nekem párom van, és komoly a dolog, ott kezdődik a dolog, hogy szólok Berki Krisztiánnak: figyelj, van valakim. Be fogom mutatni Natinak, mert ott alszik majd és találkoznak is – fakadt ki Hódi Pamela.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések