A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Futsal Magyar Kupa: két hajdú-bihari csapat a legjobb nyolc között

Kiesett a Rába ETO! Az év elején még lesz egy forduló, aztán márciusban Nyíregyházán rendezik a Final Four küzdelmeit.
Hétfőn befejeződtek a bajnoki küzdelmek erre az évre a férfi futsalosok számára, de a tétmeccseknek szerdán volt vége, mivel nyolc találkozót rendeztek a Magyar Kupa 3. fordulójában, hogy kialakuljon a negyeddöntős mezőny. 

Két olyan párharc volt, ahol elsőosztályú alakulatok néztek szembe egymással. A Nyírgyulajra várt talán a legnehezebb feladat, ők a bajnokaspiráns Mezei-Vill csapatát látják vendégül. Az esélyek a listavezető berettyóújfaluiak mellett szóltak, bár a Lovas legénység bebizonyította a hétfői szombathelyi bajnokin (5-4-re nyert a vasiak otthonában), hogy bármire képes. Nos, a kupában érvényesült a papírforma: az MVFC Berettyóújfalu 5-1 (1-0) arányú győzelmet aratott a Nyírgyulaj otthonában. Gólok: Takács, Ricardo, Szabó, Trencsényi, Francisco, illetve Faragó.

A DEAC számára kötelező feladat volt a fővárosi REAC elleni éjszakai összecsapás, hiszen a rákospalotaiak a másodosztály nyugati csoportjában jelenleg a középmezőnyben tartózkodnak. A szerda este 9-kor kezdődött találkozón a debreceni egyetemisták a szoros első félidő után felpörögtek, s biztos 10-5 (4-3) arányú győzelmet arattak. A DEAC gólszerzői: Varga 3, Tóth 2, Kántor 2, Kasuba, Buka és Szabó.

A következő kör, a jövő év eleji párosítások győztesei már ott lehetnek a Nyíregyházán márciusban rendezendő Final Four csatározásain.

További mérkőzések:

ELTE - UTE                                  4-1
Rubeola Csömör - Rába ETO     8-3 (!)
Aramis - FTC                                3-4
Szigetszentmiklós - Haladás        3-11
Dunakeszi - Kecskemét               3-1
Törökbálint - Gödöllő                   6-10

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések