A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fiatal lányokat rabolt el Angliában a muszlim bűnbanda. Egy 11 éves lányt teherbe ejtettek

A nagy-britanniai Rotherham városában Vádat emeltek annak a tízfős muszlim bandának a tagjai ellen, akik kiskorú lányokat raboltak el és erősz@koltak meg.
Tíz helyi muszlim férfit vádolnak azzal, hogy nyolc tinédzsert elraboltak, majd csoportosan megerősz@kolták az áldozatokat. A vádlottak több mint tíz éven át ki tudták kerülni az igazságszolgáltatást, hiszen bűncselekmények mindegyikét 1998 és 2005 között hajtották végre.

A tíztagú banda ismert volt Rotherham utcáin, a muszlim csoport tagjai félelemben tartották a helyieket. A városban rengeteg olyan bűncselekmény történt, amelyet muszlimok hajtottak végre, egy 11 éves gyereket például teherbe ejtettek.

A banda első tárgyalására októberig kellett várni, ahol összesen 33 bűncselekménnyel vádolták meg őket. A pénteki bírósági tárgyalást el kellett halasztani, mivel állítólag filmezték és fényképezték őket, ami a törvények szerint tilos.

Az gyanúsítottak:

* A 36 éves Mohammed Imran Ali Akhtar, akit négy pontban zaklatással, egy pontban pedig erősz@kkal és drogkereskedéssel vádoltak meg. A férfi állítólag közösült egy fiatalkorú lánnyal is.
* A 34 éves Nabeel Kurshid ellen erősz@k és zaklatás miatt emeltek vádat.
* A 33 éves Iqlak Yousaf ellen is hasonlók miatt emeltek vádat.
* A 38 éves Amjal Rafiq szintén emiatt találta magát a bíróság előtt.
* A 38 éves Salah Ahmed El-Hakam állítólag “csak” egyszer vett részt az erősz@kban.
* A 38 éves Aftab Hussain a bíróság szerint háromszor erősz@kolt meg fiatal lányokat, egyik áldozatát pedig elrabolta és úgy erősz@kolta meg.
* A 36 éves Abid Saddiq volt a banda legkegyetlenebb tagja, őt ötrendbeli zaklatással, négyrendbeli erősz@kkal gyanúsítják.
* A 33 éves Waseem Khaliqot egy pontban vádolják erősz@kkal.
* A 33 éves Masaeud Maliknak zaklatás miatt kell felelnie.
* A 33 éves Sharaz Hussaint szintén zaklatással vádolják.

A sértettek és rokonaik azzal vádolják a rendőrséget, hogy 2001-ig nem tulajdonítottak kellő figyelmet az ügynek, hiába özönlöttek hozzájuk a bejelentések. A rendőrség sokszor az áldozatokat hibáztatta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések