A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez a felvétel, mely bizonyítja, hogy terrortámadás történhetett Moszkvában! Videó!

Legkevesebb öten életüket vesztették, tizenöten pedig megsérültek, amikor egy autóbusz felszaladt a járdára, majd onnan lehajtott egy metróállomás gyalogos aluljárójába hétfőn Moszkvában. A TASZSZ belügyi forrásra hivatkozva azt jelentette, hogy a hatóságok kizárták a szándékosság és a terrorakció lehetőségét.
A Szlavjanszkij bulvar nyugat-moszkvai metrómegállónál balesetet szenvedett busz a városi közlekedési vállalat menetrend szerinti járata volt. Az orosz fővárosban hétfőn sűrű hóesés rontotta az út- és a látási viszonyokat. Az előzetes vizsgálatok szerint az autóbusz vezetője józan volt. A hatóságok több lehetőséget vizsgálnak, de az első feltételezés szerint a baleset a jármű műszaki hibája miatt következett be.

Ugyanakkor nem mindenki hisz a hatóságoknak és többen azt feltételezik, hogy a sofőr terve az volt, lehajtson a metróba és az ott beszorult embereket gázolja halálra. A busz majdnem bejutott a metróállomásra, de az állomás bejáratánál fennakadt.


Az alábbi videón látható, ahogyan a busz egy helyben áll, majd hátratolat és különösebb lendület nélkül, elindul lefele a lépcsőkön. Ez a felvétel bizonyíthatja, hogy terrortámadásról lehet szó:



Maga a lehajtás


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések