A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egyre több lengyel akar kilépni az EU-ból

Egyre több lengyel látja úgy, hogy országa nem ahhoz az Európai Unióhoz csatlakozott, amivé vált a közösség.
Sok lengyel fiatalban növekszik a csalódottság és egyre inkább elege van az Európai Unió diktátumaiból és az Unió vezetőből – írj a brit Express.

Krzysztof Kowalczyk, fiatal lengyel menedzser szerint eljött az idő, hogy szétszedjék az elavult Európai Uniót.

Nem látok semmilyen értelmes okot vagy pozitív szempontot az Európai Unió létezésére. Úgy vélem, Európa nagy hasznát veszi a szabad és nyílt piacnak. Sajnos a brüsszeli bürokraták miatt az EU nem fejlődik. Az euroszocializmus visszaveti a blokkot.  – teszi hozzá

Az EU-ellenes érzések egyre nőnek Lengyelországban, de még időbe fog telni, hogy a népesség véleménye átbillenjen és nyíltan felvállalják, hogy ki akarnak lépni az Európai Unióból. Lengyelország értékei egyszerűen nem egyeztethetőek össze az EU-val – mondta Kowalczyk.

A fiatal menedzser szerint a két nagy gyújtópont az EU által kivetett migránskvóták és az azzal való fenyegetés, hogy elveszik az ország szavazati jogát.

Az Európai Unió diktátumai egyre inkább a Szovjetuniót idézik. Lengyelország a XX században átélt két totális diktatúrát, ezért nem fogja a fejét önként belehajtani egy harmadikba. Itt már nem az a kérdés, hogy az ország kilép-e az Unióból, csupán az, hogy mikor – vizionálta a jövőt Kowalczyk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések