A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dráma: lemondott beteg gyermekéről Hadas Kriszta

Nem okozott könnyű pillanatokat Hadas Krisztának (46) új dokumentumsorozata, a Jön a baba! forgatása. Mint korábban a Bestnek elmondta, a széria elkészítésekor gyakran eszébe jutottak a saját gyermekei. A riporternőnek van egy gyönyörű lánya és egy fia, ám kettejük születése között egy magzatról le kellett mondania.
- Nekem egy, az élettel összeegyeztethetetlen, nagyon beteg gyermek fejlődött a hasamban, aki valószínű meg se élte volna a kilenc hónapot, vagy ha élve születik, akkor még maximum egy évig él – mesélt élete nagy tragédiájáról a Story4 TV ArcKép (hétfő, 22 óra) című műsorának promóvideójában Hadas Kriszta.
A televíziós újságíró hosszas vívódás után az abortusz mellett határozott.

- Én döntöttem úgy, hogy ezt nem csináljuk – mondta a riporter Kadarkai Endrének (32). - Nekem ott volt a Sári már 16 évesen, őt sem akartam leterhelni, másrészt akkor vagyok őszinte, ha kimondom, nem éreztem magamban az erőt… Tudtam, hogy beteg, nagyon beteg… Éltem a lehetőséggel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések