A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Soroksári gyilkosság: egy 60 éves férfi került a rendőrség látóterébe

Azzal vádol saját felesége egy 60 éves férfit, hogy megölte Soroksáron Kardosné Gyurik Krisztinát. A meggyilkolt családanya özvegye számolt be a Borsnak a megdöbbentő bejelentésről.
Néhány éve már, hogy egy hölgy azzal keresett meg, hogy az ő hatvanéves férje ölte meg Krisztinát. Azt is elmondta, hogy férje egy sötét autóval közlekedett. A rendőrök utánamentek a bejelentésnek, de kacsának találták. A házastársak valószínűleg összevesztek, és az asszony így akart bosszút állni a férjén. Mostanában nem kerestek önjelölt mindentudók, ilyesmi régebben fordult elő. Akkoriban főként halottlátók próbálkoztak – mondta a Borsnak Kardos Lajos, hozzátéve, bízik a rendőrökben, hogy előbb-utóbb kézre kerítik a tettest.

Azt is elmondta a lapnak férj, hogy közös gyermekük,Roland nem foglalkozik az ügyben megjelenő újságcikkekkel. 14 éves, edzésre jár és a kamaszok életét éli.

A gyilkosság óta már több, mint négy év telt el, de még mindig nem tudni, mi történt.

Annyit lehet tudni, hogy Krisztinát 2013. szeptember 25-én ölte vagy ölték meg ismeretlenek. Nemrégiban kiderült, hogy egy tévedés miatt kereshettek évekig két tettest, a boncolásnál ugyanis az asszony holttestén megtalálták egy – az ügyben ártatlan férfi DNS-e.

A rendőrség ötmilliós vérdíjat tűzött ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések