A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

"Remélem, a nászútról már hárman jövünk haza" - ezért áldoz fel mindent Kasza Tibi

Néhány hete hatalmas fába vágta a fejszéjét a Facebook-guru.
Kasza Tibi saját online magazint indított. Máris arról szólnak a hírek, hogy minden nap megdönti oldalával a saját rekordjait. Míg szombaton 670 ezer oldalt töltöttek le a TWN.hu olvasói, ez a szám vasárnap már 800 ezer felett volt. Nem titok, ezzel Kasza Tibi teret követel a nagy oldalak világában.

“Egy álom vált valóra, mindig szerettem volna nagy dolgokat létrehozni, és a zenei karrier mellett a Facebook-, Instagram-, TWN.hu együtt egy igazi online birodalommá nőtte ki magát. Bár pénzt még nem keresek vele, de tudom jól, ahogy eddig is, a fanatikus munka meg fogja hozni a gyümölcsét. Nem titok, hogy a legnagyobb reklámügynökségek már megkörnyékeztek. Ez volt eddigi életem legmelósabb éve, napfényt kis túlzással csak az ablakon keresztül láttam, de jó látni, hogy most beérni látszik a gyümölcse.” - mondta új hivatásáról Kasza Tibi.

2018 azonban a tervei szerint már pihenéssel indulhat - már, ami a munkát illeti.

“Januárban a feleségemmel végre elutazunk nászútra Thaiföld-re, és bár ketten indulunk útnak, remélem, hazafele már hárman jövünk” - mosolygott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések