A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem cicaharc volt – Tűsarkú cipővel szúrta szíven az ellenfelét a nő – videó

Halálesettel végződött két női sofőr vitája a közelmúltban a brazíliai Macaé városában. A jelenetet egy biztonsági kamera is rögzítette. A videón kivehető, amint Raquel Melo Motta és Islay Cristina Pereira de Sousa összekapnak, tépik egymást.

A verekedésben de Sousa háromszor is megütötte Mottát egy közel nyolc centis tűsarokkal rendelkező cipővel – akkor azonban még egyikük sem sejtette, hogy az eset halállal zárul.

Motta visszapattant a kocsijába, majd elhajtott – pár perccel később azonban elvesztette az eszméletét. Kiderült: a tűsarkú lyukat ütött a szívburkán. Hiába szállították kórházba, már nem tudtak rajta segíteni. Az asszony megsebzésének majd haláltusájának 13 éves lánya is szemtanúja volt – írja a Mirror oldala.

A támadó három nappal később jelentkezett a rendőrségen. Vallomásában beszámolt róla: nem tudta, hogy ilyen súlyosan megsebezte a 39 éves anyát. Elárulta: egy piros lámpa miatt estek egymásnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések