A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megszólalt az egyik áldozat – Így molesztálta a p3d0fiI tanár a focista fiút

Tovább gyűrűzik a honvédos p3d0fiIügy: miként korábban megírtuk, vádemelési javaslattal a rendőrség az ügyészséghez továbbította annak a középiskolai tanárnak az aktáját, akit azzal gyanúsítanak, hogy 15-16 éves fiúkat zaklatott, molesztált. A férfi az egyik pesti gimnázium igazgatóhelyettese volt, óraadó tanárként pedig a Honvéd utánpótlás-intézményében, a Magyar Futball Akadémián földrajzot és német nyelvet oktatott.
Előző cikkünk után az MFA egyik korábbi növendéke a Borsnak beszélt arról, ho­gyan környékezte meg a férfi. A 20 éves focista annyit kért, a nevét ne közöljük. Még mindig szégyelli, ami vele történt.

Az akadémia falai között is megpróbálta becserkészni áldozatait a tanár © magyarfutballakademia.hu

– Sz3xuáIis kapcsolat nem volt köztünk, de már az is nagyon kellemetlen, hogy megtalált – mondta a pályafutását azóta máshol folytató labdarúgó.

– Tizenöt évesen kerültem az akadémiá­ra. Elég hamar kinézett magának. Eleinte azt gondoltam, csak jó fej, szimpatikus vagyok neki. Ám egy idő után fruszt­rálóvá vált a viselkedése. Minden magára adó fiú használ parfümöt. Amikor befújtam magam, állandóan a nyakamba hajolt és szagolgatott. Volt, hogy meg is puszilt.
Nemegyszer dolgozatírás közben odajött, lehajolt, és segített. Voltaképpen ő írta meg a dogám. Viszont ezekben a szituációkban mindig teljesen behajolt az arcomba, mintha meg akarna csókolni. Olyankor nagyon felment bennem a pumpa. Arra is volt példa, hogy megfogta a fenekemet – mesélte a volt honvédos, akit már a történet felidézése is idegességgel tölt el.

A férfi néha megírta diákjai helyett a dolgozatot, remélve, valahogy viszonozzák a kedvességét © Illusztráció/Thinkstock

– Az akadémistáknak nem sok kimenőjük van. Ha nekem volt, általában csajoztam. Volt, hogy látott engem a tanár bá’, utána meg írogatott, hogy mennyire féltékeny a lányra, és én milyen jól nézek ki. Akkor kapcsoltam csak, hogy itt többről van szó… Amikor megmutattam a csinos barátnőmet, azt válaszolta: „nekem inkább te tetszel”. Hála az égnek, nálam sz3xig nem fajult a dolog, időközben eljöttem az akadémiáról, de már ennyi is hihetetlenül megalázó volt. Ez négy-öt éve történt. Akkoriban nem beszéltem senkinek az esetről, senki nem büszkélkedik azzal, hogy a férfi tanára nyomul rá. Miután meghallottam, hogy előzetesbe vitték, kicsit elégtételt éreztem – zárta szavait a focista.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések