A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Korda György után a felesége is ágynak esett

Gyakori vendég az orvos mostanában a Korda Villában. Éppen hogy Gyuri bácsi felépült a betegségéből, most felesége, Balázs Klári esett ágynak.
Korda Györgyöt november elején két hétre is ledöntötte a lábáról egy vírusos megbetegedés, amiből mire felgyógyult, felesége is elkapta és ágynak esett. Gyuri bácsi emiatt elég ideges volt az elmúlt időszakban, ráadásul lelkiismeret-furdalása is van, ő ugyanis az egyik kártyapartnerétől szedte össze a betegséget.

A 78 éves énekes nagyon félti a feleségét, és reméli, hogy már nem fertőzi vissza - ennek érdekében be is oltatta magát.

- Megszoktam már, hogy engem szétszabdalnak, de azt nem tudom elképzelni, hogy a sziklaerős feleségem beteg legyen. Azt már nem! Ha valaha baja lenne, abba belehülyülnék, az biztos! Harmincnyolc év után annyira összeforrt az életünk! - mondta a HOT! magazinnak Korda György, aki hiába kéri Klárikát, hogy ne dolgozzon annyit, még mindig nagyon sok a teher rajta. - Ő az egyetlen támaszom, amióta a szüleimet elveszítettem. Senkim sincs rajta és persze a nevelt lányomon, Alízon kívül.

Ugyan Gyuri bácsi nem tud annyit segíteni Klárikának, mint amennyit ő szokott neki, ráadásul az ápolásban sincs nagy gyakorlata, de mindent megtesz annak érdekében, hogy felesége mihamarabb felépüljön.

- Teljesen váratlanul jött ez a vírus. Én csak úgy tudok segíteni, hogy az étteremből hozatom neki a meleg levest, beszerzem a gyógyszereket, és a szálloda portását is gyakran megkérem, hogy vigyen neki egy-egy forró italt - magyarázta Korda György.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések