A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kitálalt Ábel Anita: Ez a véleménye Tóth Veráról

Nem tett lakatot a szájára, igazából ezt gondolja róla.
Vasárnap elkezdődött a Sztárban sztár + 1 kicsi idei szériája. A duettpárosok már az első élő showban levették a lábukról a zsűrit és a közönséget.

A zsűri személyében is történt változás: Ábel Anita és Rákóczi Feri mellett Tóth Vera és Király Viktor is véleményezi a versenyzőket. Így a remek humoráról és erős egyéniségéről ismert Ábel Anita Vera személyében egy hasonló tulajdonságokkal megáldott zsűritársat kapott maga mellé.

A két díva pedig már az első adásban sem fogta vissza magát: finoman csipkelődtek, amit talán sokan rivalizálásnak vélhettek.

Amikor például Tilla megdicsérte Verát, Anita közbe szólt: "Láttátok volna, hogyan nézett ki smink nélkül, amikor belépett az öltözőbe".  Az adok-kapok természetesen az egész adást végigkísérte, de ahogyan Anita, úgy Vera is végig jót derültek egymás kifigurázásán.

– Tény, hogy mindketten erős egyéniségek vagyunk, de nem gondolom, hogy egyeznie kell a véleményünknek. Kedvelem Verát, élvezzük egymás társaságát, ráadásul közös öltözőben készülődünk az estére. Pontosan tudjuk, hogy mikor meddig mehetünk el, intelligensen kezeljük az adódó szituációkat - mondta Anita a Ripostnak.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések