A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Holtan találtak rá a túrázás közben eltűnt tanárnőre. Hátborzongató üzenetet küldött eltűnése előtt!

Az Amasonasban eltűnt brit tanárnő bakancslistáján szerepelt a dél-amerikai kaland, de közben – egy folyón kajakozás közben eltűnt. A nő megjósolta halálát, majd később valóban megölték a fegyveres kalózok. A brazil rendőrség tájékoztatása szerint a nőt lelőtték.
Emma Kelty-vel a dél-amerikai dzsungelben végeztek. Kelty utoljára szeptember 10-én posztolt Facebookra, akkor annyit írt: … el fogják lopni a hajóm és meg fognak ölni.

A 43 éves nő otthagyta a tanári állását, hogy az összes idejét a felfedezésre szánhassa. Az Amazonasban teljesen egyedül tett meg 6500 kilométert, majd kalózok támadtak rá, a holttestét pedig a folyóba dobták.

A gyilkossággal kapcsolatban egy 17 éves helyi fiút tartóztattak le. A tinédzser a híradások szerint azt mondta a rendőröknek, hogy az áldozatot kétszer lőttek le egy lefűrészelt csövű shotgunnal. A bűnbanda másik 6 tagját a rendőrség jelenleg is üldözi – írja az Internetional Business Times.

Kelty értékeit, egy telefont, egy táblagépet és egy GoPro-t is elloptak, majd megpróbálták eladni az eszközöket.

A Metro úgy tudja, hogy a bűncselekményt bevalló 17 éves fiút tisztázatlan körülmények között agyonlőtték.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések