A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Beteg világ! Hetente négyszer sz3x3l babájával a férfi: a felesége nem bánja

Irigylésre méltó sz3xuális élete van az 58 éves Jamesnek, csak éppen nem a feleségével. A 36 éves házas mérnök egy szexbabával tölti heti 4 estéjét, a felesége pedig nem bánja.
Az 58 éves James hetente négyszer sz3xel úgy, hogy 36 éve házas. Csakhogy ő nem a feleségével létesít sz3xuális kapcsolatot, hanem egy szőke April nevezető „nővel", aki valójában nem nő, csak egy baba. A 153 centis sz3xjátékszer 2 ezer fontba kerül, vele osztja meg életét és ágyát a mérnök, és még randira is el szokta vinni.

April sem sokáig elégíti már ki a férfi igényeit, ugyanis James most egy szexrobotra gyűjt, akit Harmonynak hívnak, aki képes mosolyogni, beszélni és szex alatt is érzékenyebb. James felesége eleinte rosszul érezte magát amiatt, hogy egy másik nő jelenik meg a férje életében, mialatt ő a beteg anyját gondozza, de már megszokta a helyzetet. „Ha tényleg azt akarta volna, akkor találhatott volna valaki mást, de nem ezt tette, és őszinte volt hozzám" – mondta a nő. James pedig imádja fiatal „barátnőjét", aki tökéletesen néz ki. Szerinte minden pasi vágyik egy ilyen nőre az életében, csak sokan nem kapják meg.

Azt szereti ráadásul a legjobban, hogy Aprillel bármit megtehet az ágyban.

„A legnagyobb különbség, hogy bármilyen pozícióba helyezheted őket. A kutyapóz sem probléma" – mondta James, aki érzelmileg is kötődik a babához. „Ha a feleségem és April között választanom kellene, nem tudom, mit tennék" – mondta James.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések