A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Gáspár Evelin panaszt tett a NAV ellen: "Rám tört egy sírógörcs"

Gáspár Győző ellen indított vizsgálatot a NAV, de az eljárás az egész családot érintette. Nemcsak Győző, hanem lányai pénzét is lefoglalták. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, állítása szerint a hatóság emberei durván bántak vele, ami miatt panaszt is tett.
Többször razziázott Győzikééknél a NAV, akik a család vagyonának nagy részét lefoglalták. Ugyan csak Győző ellen folytatnak vizsgálatot, Evelin és Virág értékeit is elvitték. Gáspár Evelint nagyon megviselték a történtek, de főleg az, ahogy a hatóság emberei bántak vele. Állítása szerint ugyanis nagyon durvák voltak, emiatt panaszt is tett Győzike lánya, az ügyészség pedig vizsgálatot indított.

"A széfteremben a jelenlévő NAV-nyomozók felszólítottak, hogy nyissam ki a széfet. Ez a felszólítás inkább „rám parancsolás" volt. Ez egy elég kemény felszólítás volt, nem vagyok túl gyönge, de rám tört egy sírógörcs, azért sírtam, hogy ők mi jogon veszik el az én és a húgom tulajdonát, mi jogon teszik tönkre a jövőnket. Kicsit hibáztatom magamat, hogy én önként kinyitottam a széfet. Ezt azzal egészíteném ki, hogy én többszöri fenyegetésre nyitottam ki a széfet.

Ezt úgy tudnám megfogalmazni, hogy verbális terror.

Én ott álltam védtelenül, összetört édesapámmal, ez nekem nagyon fájó pont a mai napig" – olvasható a jegyzőkönyvben, amelyet a következő megjegyzés követ: „Eljáró ügyész megjegyzése, tanú sírva fakadt." - idézi a Blikk. A lap megkereste a család ügyvédjét is, aki szerint még nem tisztázott, miért vitték el Evelin és Virág pénzét. "Evelin korábban panasszal élt, mert a NAV emberei méltatlanul, durván bántak vele, valamint máig nem tisztázott, hogy milyen jogcímen is vitték el a pénzét, ugyanis az apja adóssága miatt az ő vagyonát nem foglalhatnák le.

Az általa tett panaszt az ügyészség továbbította az illetékes szervnek, akik ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak. Hivatali visszaélés gyanúja állt fenn, és a jelek szerint alaposan kivizsgálják a történteket" - mondta dr. Szilágyi Roland.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések