A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

És azt tudtad, hogy a katalán népszavazást is Putyin csalta el? Legalábbis néhány idióta libsi szerint

Úgy tűnik, Oroszország a világ minden választását befolyásolja, ezúttal a katalán függetlenségi folyamatokért tették felelőssé őket. Mert ki mást, ugye.
Ausztriában erős a jobboldal? Oroszok! Brexit? Oroszok! Trump? Oroszok! Le Pen? Oroszok!

MINDENÉRT Ő A FELELŐS!!!

Hosszasan folytathatnánk a listát, ám itt az újabb őrület. A spanyolok szerint a katalán válság az oroszok miatt van, akik álhírekkel avatkoztak be az ottani folyamatokba. Állítólag bizonyítékok is vannak erre — írja az MTI. Reméljük nem olyanok, mint az USA esetében, amikor kiderült, néhány száz embert elérő posztokra hivatkoztak a drága összeesküvéselmélet-hívők.

Németországban ugyan sokkal kisebb lelkesedéssel, de a viszonylag erős AfD kapcsán szintén előkerült az “orosz szál”, nyilván ők támogatják a bevándorlásellenes pártot.

A végén pedig álljon itt a kedvencünk: a Political Capital szerint Oroszország beavatkozik a magyar választásokba.

Érdekes, hogy ezek a hírek csak akkor kerülnek elő, amikor a libsiknek nem tetszik egy választás eredménye. Valamiért Skandináviában nem befolyásolgatnak az oroszok, pedig az jóval közelebb van. Véletlen lenne?

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések