A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dopeman elmondja a frankót a zaklatási ügyekről

Az oldalon, elég sok cikk szerepel ami ezzel a témakörrel foglalkozik. Alapvető, hogy a tényleges zaklatókat teljes mértékben elítélem, sőt megbüntetésükkel is egyet értek. Azonban a médiákban felkapott esetek nagy része, egyszerűen nevetséges.

Mégis embereket tesznek tönkre, puszta bemondások alapján. Minden ember alapvető joga az ártatlanság vélelme, azaz amíg nincs jogerős bírói ítélet, ártatlannak tekintendő, maximum gyanúsítottként lehet rá hivatkozni, már ha van ellene eljárás. Az emberek százait felrobbantó, legéppuskázó terroristáknak is jár ez, a szadista sorozatgyilkosoknak is ,,, csak a 10-20-30-40 évvel ezelőtti zaklatással megvádoltaknak nem. Ráadásul az esetek jelentős része még ha igaz is lenne, nevetséges ennyi idő elteltével. Hogyan is van az elévülés a különféle bűncselekményeknél? Itt meg olyanokról beszélünk, hogy “megfogta a fenekem” ,,, sőt olyan vád is volt, hogy “illetlenül érintette meg a térdem” … évtizedekkel ezelőtt.

Egy ennél is nagyobb probléma viszont az, hogy ezzel tulajdonképen a tényleges sz3xuáIis erősz@kok áldozatait veszik semmibe. Mert összemossák azt amikor valakinek megfogják a fenekét, vagy megpróbálják egy hotelben SZÓBAN rádumálni egy együttlétre (amire ő nem-et mond és elmegy onnan), vagy épp a színésznőcske, végre is hajtja a kérést, például egy 0ráIis aktust, de utána 20 évre, eszébe jut mégsem olyan szívesen csinálta ,, és lehetne sorolni. Szóval ezeket az eseteket összemossák a tényleges erősz@kkal, amikor valakit véresre vernek és eszméletlenül megerőszakolják, vagy esetleg 4-8 férfi órákon át erősz@kolja őt, mondjuk egy migráns banda “eurábiába”. Ezeknek az áldozatoknak a meggyalázása, ami most zaklatási hiszti során zajlik. Talán nem minden esetben, mert lehet köztük tényleges erőszak, de 80 százalékban biztos hogy egészen más kategória.

Valamint a leges legnagyobb baj, hogy még ennél is durvább dolgokat fednek el vele. Nevezetesen a Hollywoodban elterjed, ped0fiI gyermek és tini erősz@koIás szokását. Ezekből tized akkora botrány sincs. Sőt, ez a kamu-zaklatási felhajtás, az egészet eltakarja az emberek szeme elől. Pedig egy olyan dologról van szó, amiről a bennfentesek még ha csak így vagy úgy is, de tudnak, vagy hallottak már róla.

Két éve például egy filmes készített egy leleplező dokumentumfilmet ilyen sztárcsemete áldozatokkal és a média ipar, megakadályozta, hogy bárhol is levetítse. Végül feltöltötte egy videó megosztó oldalra és ingyen bárki megnézheti. Ebben a cikkben van róla szó: Ez az igazi zaklatási botrány: Az elhallgatott ped0fiIok Hollywoodban – A rendező ingyen nyilvánosságra hozta az ellehetetlenített dokumentumfilmet

De most már következzen Dopeman videója, ami után beteszem pár cikknek a linkjét, ami mindezekkel foglalkozik, de most hallgassuk meg Dopeman hogyan is látja ezeket az ügyeket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések