A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csóró magyar g3ci !!! – Szlovák barátaink ügyfélszolgálata a párkányi vasútállomáson

A Felvidék.ma által közölt történet szereplője, egy ifjú hölgy tegnap délután fél egykor kísérelte meg a lehetetlent: menetjegyet kért a párkányi vasútállomáson. Magyarul. “Tetézve” ezt még azzal is, hogy megkérdezte a pénztáros nőt – ugyancsak magyarul – hogy nem gond-e, ha csak 20 vagy 50 eurós címlettel tud fizetni.
Az ablak mögött pöffeszkedő tót asszonyság erre – panaszolja levelében a lap olvasója – dühösen kidobta a jegyet a visszajáróval együtt, az alábbi szavak kíséretében: “Csóró magyar g3ci!” (persze tótul).

Az olvasó azonban nem hajolt le és szedte össze lehajtott fejjel az “ajándékot”, hanem lefényképezte, majd rendőrt hívott, és jegyzőkönyvet vetetett fel az esetről.

“Csak hogy világos legyen: nem rúghat belénk szó nélkül minden jöttment emberszabású, akire egyenruhát húznak, és beültetnek a kasszagép mellé. Remélem, lesz pozitív eredmény. Hány ilyen dolognak kell még történnie?” – teszi fel végül a költői kérdést a magyargyűlölők újabb áldozata.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések