A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az ISIS lefejezte Ferenc pápát – Így ígér, “kellemes” karácsonyi és újévi merényleteket

Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet saját médiáin keresztül renszeresen tesz közzé olyan képeket, posztereket, amelyeken sztárok, üzletemberek, politikusok és vallási vezetők láthatóak lefejezve, megcsonkítva.
A terroristák ezáltal is azt próbálják közvetíteni, hogy nem félnek s bár minden oldalról szorongatják őket a szövetséges hadseregek, mégis aktívak maradnak.

A pro-IS média csoport által kreált képek világszerte megdöbbenést váltanak ki a jóérzésű emberekből és ez az amit az Iszlám Állam felhasznál arra, hogy a nyugati embert megfélemlítse. Sajnálatos dolog, hogy az Iszlám Állam ma már nem csupán egy szervezet, hanem ideológia is. Egy olyan ideológia, amivel az instabil lelkiállapotú embereket rá lehet venni, hogy öngyilkos merénylők legyenek vagy lövöldöző, késelő ámokfutók.

Ezek a képek is pontosan ezt a célt szolgálják. Itt Ferenc pápa látható levágott fejjel, melyhez azt az üzenetet fűzték, hogy: “Rettegjetek  kereszt imádók, mert holnap ti következtek”

Forrás...

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések