A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amit nem tűrtünk el a szovjet birodalomtól, azt nem fogjuk eltűrni a Soros-birodalomtól sem

A korszellem nem azonos a jelenleg uralkodó médiaszéllel. 
A nagy hatalmú cégek melódiái egyáltalán nem azonosak a korszellemmel – mondta a kormányfő. Orbán szerint az európai emberek tízmilliói próbálnak a felszínen maradni, biztonság és rend után vágynak, és egyre erősebben kapaszkodnak az identitásukhoz. A korszellem a mi oldalunkon áll – jelentette ki a miniszterelnök. Mi vagyunk többségben, akik ragaszkodunk a hagyományos értékekhez – tette hozzá.

Hiába a ráolvasás és a politikai vudu, a valóság le fogja győzni a globalista elitet, és ismét naggyá teszik Magyarországot és Európát – jelentette ki a kormányfő.

Még négy év kell az eredmények megerősítéséhez


A jelenlegi kormánynak még legalább négy évig hivatalban kellene maradnia, hogy megerősítse az eddig elért eredményeket, hogy azok már visszafordíthatatlanokká váljanak – mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik.

A magyarok nem számíthatnak az ellenzékre, amely a legfontosabb döntéseket – így például a családi adókedvezményt, az adócsökkentést, a Nők 40 programot, a földtörvényt, a devizahitelesek mentőcsomagját és a betelepítést tiltó alkotmánymódosítási javaslatot – sem szavazta meg – hangsúlyozta a Fidesz újraválasztott elnöke.

A Fidesz élére újabb két évre újraválasztott Orbán Viktor három feladatot jelölt meg: megerősíteni mindazt, amit az elmúlt hét évben elértek; elmélyíteni politikájuk szellemi és lelki alapjait; és megvédeni Magyarország jövőjét, mert “végre-valahára összeszedtük magunkat”.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések