A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

November 25-én két részre szakad az S8 Underground Club

A november 25-ei buli két részre szakad a budapesti S8 Underground Clubban. Az őszbúcsúztató koncertsorozat alkalmával a BLACK színpadon köszönthetjük a frissen alakult 58 zenekart, akik első bulijukkal az S8-at tisztelik meg. 
Utánuk a Wrath of Azazel és a Begotten Silence érkezik, elhozva az őszre jellemző halál árnyékát. Közös turnéjuk keretében Budapestre érkezik a Polarity of Life és a Pale Origins, egyenesen Horvátországból. A szomszédok metalcore/melodic death metal koncertjei után a hazai Headless Horse kalauzol el minket egy teljesen más tündérországba, mint amire gyerekkorunkból emlékszünk. A hangverseny után nyugodtan megihatod az italodat a barátaid körében, senki nem kerget ki a novemberi hidegbe! A zenei aláfestésről pedig majd a lemezjátszók gondoskodnak!

A műsort a party-prog metalt játszó 58 indítja. A budapesti fiatalok idén nyáron alakultak, első koncertjükön kemény grooveolások, elborult ritmikák és lágy dallamok várhatóak. Drop Zs-re hangolva szedik szét a színpadot, első anyagukat pedig november közepére-elejére-közepére-végére ígérték a videójukban, na majd meglátjuk, mikor is pontosan! 

Utánuk jóféle death/black metallal érkezik a Wrath of Azazel. A 2002-ben alapított zenekar rengeteg tagcserét átvészelt már, hála az alapító duó kitartásának. 2005-ben felvették első demojukat - akkor még Azazel néven - ami afféle útmutatásként szolgált a zenekar életében. A felállás megerősödött, és egyre pozitívabb visszhangot kaptak a koncertek is. A második demot már a WoA név alatt adták ki, amit 2010-ben a magyar és angol nyelvű „Gábriel árnya" követett. 

Az ötfős Begotten Silence a horror és a szenvedés atmoszféráját hozza el nekünk. A budapesti melodic death/thrash meal banda 2010 óta létezik, első demojuk és EP-jük olyan pozitív visszhangot kapott, hogy azonnal belekeveredtek a hazai extrém metal körébe. Első turnéjuk során bejárták az országot és egyre nagyobb hírnévre tettek szert. 2016-ban napvilágot látott első nagylemezük „Faces of Suffering" címmel, melynek minden száma egy-egy történetet mesél el.  

A metal/melodic death metal vonalon mozgó Polarity Of Life 2007-ben alakult Zágrábban. A négytagú zenekar hangzására több műfaj is hatással van, dalszövegeikhez a mindennapokból merítenek ötleteket. 2014-ben megjelent első lemezük nyolc számmal, fő témájának a belső vívódásokat választva. Idén januárban pedig büszkén mutatták be EP-jüket, „Beginning/End/Beginning" címen. 

A Polarity Of Life-ból ismert Dario Hustić feltűnik a Pale Origins-ben is. A szintén zágrábi székhelyű zenekar öt tagot számlál, és modern hardcore/metalcore-ban utazik. Dalszövegeik boldog és szomorú történeteket is feldolgoznak, céljuk, hogy segítsenek az embereknek megtalálni önmagukat. 2015-ös alakulásuk ellenére 2016-ban már meg is jelent „Embers" című EP-jük. 

Az őszbúcsúztató utolsó fellépője az esztergomi Headless Horse. A heavy metal trió a megalakuláskor egészen másképp értelmezte a mesék „Egyszer volt, hol nem volt…" bevezetőjét. „Mi lett volna, ha ott nincs?" Az erre adott válasz maga a zenekar, és a tündérmesék torz változatai, amik bemutatják annak a bizonyos lónak a sorsát és az őt körülvevő, folyamatosan változó világot. 

Autumn Farewell:
2017.november 25. (szombat)
BLACK terem
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 19.30
Program: Pale Origins (HR) | Polarity Of Life (HR) | Headless Horse | Begotten Silence | Wrath of Azazel | 58 | Rockbuli
Belépő: 800 Ft

Esemény:

58:

Wrath of Azazel:

Begotten Silence:

Polarity Of Life (HR):

Pale Origins (HR):

Headless Horse:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések