A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

15 évet is kaphat a három budapesti férfi, akik elkábították és megerősz@kolták a kolumbiai diáklányt

Egy férfi orális sz3xre kényszerítette, a társa pedig megerősz@kolta a vád szerint a kolumbiai diáklányt. F. Lászlóék tagadnak, egy használt óvszer lehet a vesztük.
A Bors tavaly júniusban elsőként számolt be a felháborító esetről, amelynek áldozata egy budapesti városnézésre induló kolumbiai diáklány. Az egyetemista 2010. április 10-én a népligeti autóbusz-állomásról Po­zsonyba akart utazni, azonban aznap már nem indult buszjárat. Ezért eldöntötte: autóstoppal próbál eljutni a szlovák fővárosba. Három férfi vette fel, és felajánlották, hogy ötven euróért elviszik őt. A vád szerint a lányt bódító hatású üdítővel elkábították, Érdre vitték és ott sz3xre kényszerítették. Egyikük már a kocsiban megerősz@kolta, ezután kirángatva az autóból ketten is orális sz3xre kényszerítették, majd magára hagyták.

Pénteken a Budaörsi Járásbíróságon a genetikus szakértőt hallgatták meg. F. László elsőrendű vádlott ugyan azt mondta, nincs takargatnivalója, erre azonban a genetikus szakértő egyértelműen rácáfolt. Egy óvszeren talált DNS-minta alapján ugyanis „rendkívül nagy a valószínűsége” annak, hogy László megerősz@kolta a külföldi diáklányt. A szakértő ugyan nem használja a „száz százalék” kifejezést, de ha arra kell érthető választ adnia, hogy valóban F. László volt-e az elkövető, akkor azt mondaná: ennek egy a hétmilliárdhoz az esélye.

F. László ezt a példát sehogyan sem akarta megérteni. Ehelyett arról beszélt, hogy a börtönben igen sokszor kerültek már bajba az erősz@kolós ügy miatt, ezért ne fotózzák őket a sajtó munkatársai. A társaság tagjaira a halmazati szabályokra figyelemmel 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Mivel a vádlottak többszörös visszaesők, akár ennél is súlyosabb ítélet várhat rájuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések