A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vége van! Szakított barátnőjével Damu Roland

7 hónap után ez a kapcsolat is tönkrement.
Az utóbbi időben mást sem lehetett látni Damu Roland közösségi oldalán, mint legújabb szerelmével közös fotókat. A csinos szőke lánnyal közös képek azonban pár napja eltűntek: mintha soha nem is létezett volna. Hogy megelőzze a találgatásokat, Damu az AcNewsnak mesélte el, mi történt kettőjük között.

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, ezért elmondom: hét hónap után úgy döntöttünk Lindával, hogy külön folytatjuk az életünket” - kezdte.

"A legnagyobb békében és boldogságban váltunk el. Nem volt semmilyen veszekedés vagy csinnadratta. Rájöttünk, hogy más utakon járunk. Nem mondom, hogy barátságban maradunk, mert nem szeretek a volt kapcsolataimmal barátkozni. Semmi rosszat nem tudok mondani róla, ő egy tündéri nő volt. Amilyen boldogok voltunk, ugyanolyan boldogan váltunk el. Ha valami kihűl, vagy nem ugyan az, akkor azt már nem kell folytatni” - erősítette meg a szakítás hírét Damu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések