A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Új fordulat: Trump embere hazudott

Ma robbant a hír, ahogy azt korábban megírtuk, Paul Manafort és Rick Gates ellen vádat emeltek többek között pénzmosás miatt, mert az oroszok által nagyon támogatott hajdani ukrán kormánytól dollármilliókat kaptak suttyomban, hogy lobbizzanak. Ezzel nem volt vége a Robert Mueller amerikai ügyész által bejelentett dolgoknak.
Az oroszok befolyásszerzését is vizsgáló Mueller hivatala közölte a Guardian szerint, hogy a Manafort-ügytől függetlenül bűnösnek vallotta magát George Papadopoulos, Donald Trump elnöki kampányának korábbi külpolitikai tanácsadója. Ugyanis hamisan tanúzott az FBI ügynökeinek.

Hazudott a nyomozóknak például abban, hogy kapcsolat fűzi egy meg nem nevezett tengerentúli professzorhoz, aki fontos oroszországi kormánykapcsolatokkal rendelkezik. Az illető professzor közölte Papadopoulosszal, hogy van némi “mocska” Hillary Clintonról, a demokraták tavalyi elnökjelöltjéről, méghozzá e-mailek tízezreinek formájában.

Papadopoulos azt állította az ügynököknek, hogy még azelőtt találkozott a professzorral, hogy Trump kampánycsapatába került volna, holott a találkozó napokkal ezután történt a valóságban. A vizsgálódóknak azt is mondta, hogy a professzor egy “senki”, aki csak beszél a kapcsolatokról, holott nyilvánvaló volt, hogy az illetőnek vannak moszkvai kapcsolatai.

Forrás: 24.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések