A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Meg­döb­bentő ti­tokra de­rült fény Fri­de­ri­kuszról. Ezért tűntek el a róla készült régi felvételek

Az is­mert tévés múlt­já­ból alig ta­lálni fel­vé­te­le­ket az in­ter­ne­ten. Talán nem vé­let­len, hogy ezek el­tűn­tek?
Bors hosszas nyomozást követően derítette ki, hogy az ország egykor ünnepelt showmanje pénzt és energiát nem kímélve mindent megtett az elmúlt években, hogy a múltjának egy bizonyos da­rabját eltüntesse.Friderikusz Sándor régi tévés szereplései ma már nem elérhetőek a legnagyobb videomegosztón!

A lap úgy tudja, hogy Friderikusz anno úgy intézte, hogy a felvett produkciójának jogai nála maradtak. Valami hasonló volt a dalokkal is. Bár a szerzői jogokat, azaz a dalszerző és szövegíró jogait nem lehet eladni, ő szerződésekben igyekezett rögzíteni, hogy ő rendelkezhessen ezek felhasználási jogaival.

Ha időnként a videómegosztón fel is bukkantak, mindig le is tiltatta, és töröltette onnan. Ma már állítólag nem tud kibékülni azzal, hogy egykor színes ruhákban bohóckodott, énekelt – mondta a lap neve elhallgatását kérő forrása.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések