A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megdöbbentő fordulat a meggyilkolt magyar lány ügyében!

Farkas Helga eltűnése kapcsán eddig csak az volt biztos, hogy a 17 éves lánynak 1991. jú­nius 27-én nyoma veszett.
A tehetős családból származó lány utolsó ismert tartózkodási helye Orosháza volt, egy vasúti kereszteződésben látták elsuhanni kivilágítatlan Mazdáját, nyomában egy fehér BMW-vel. A 26 éve eltűnt lány halálának körülményeiről megdöbbentő dolgok derültek ki.

Az ügyben annak idején nyomozó Palatinus Gábor a Blikknek most az nyilatkozta, hogy Farkas Helgát meggyilkolták, és azt is lehet tudni, ki ölte meg. Korábban a lány elrablásával Cs. Józsefet és társát, J. Bene­de­ket gyanúsították. Négy évvel később J.-t­ holtan találták. Farkas Helga so­ha nem került elő, Cs.-t el­ítélték. Palatinus állítja:­ az ügy szálai sokkal messzebbre vezetnek.­

Egy tenyérlenyomatot is találtunk Helga Mazdájának visszapillantóján, ami nem a két férfié. Az hagy­ta a tükrön, aki meggyilkolta a lányt – szögezte le a nyomozó. Hozzátette: félreérthetet­len bizonyítékok mu­tatnak arra, hogy az ügy egé­szen az olasz maffiáig nyúlik. Azok a csoportok a törvény szerint terrorszervezetek, ezért az ügy nem évül el soha.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések