A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Janet Jackson olyan, mintha kicserélték volna, mióta sikerült otthagynia muszlim férjét. Fotó!

Janet Jackson friss fotóitól leesett az állunk: az énekesnő kirobbanó formában van.
Az ötszörös Grammy-díjas énekesnő 5 évig volt házas a katari üzletemberrel, Wissam Al Manával. Májusban bejelentették szakításukat.

Egy Jacksonhoz közeli forrás az US Weekly-nek az mondta, a művésznő úgy érezte, “el van zárva a családjától és barátaitól”.

Testvére, Randy szerint a 42 éves muszlim férfi verbálisan zaklatta az 51 éves feleségét. Januárban gyermekük született, a fiút Eissának nevezték.
A sztár januárban szült, a szülés után válásra is sor került, így Janet magára maradt a pici babával, bár úgy tűnt, a döntés közösen született meg a volt férjével.

Janet apránként elkezdte összeszedni magát, mostanra pedig már bomba formában van. Úgy fest, mint fiatal korában, ezzel pedig elérte, hogy sok nő megemelje a kalapját előtte.
A legutóbbi koncertjein, illetve a Los Angeles-i fellépését követő rendezvényen is volt szerencsénk megcsodálni, hogy milyen fantasztikusan kikupálta magát.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések