A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Évtizedekig vizsgálták a csillaggyermek-koponyát: megdöbbentő, de találtak valamit!

Az emberi csonttól eltérően vörös rostokat is tartalmaz a koponya.
1930-ban Mexikóban különös dologra lelt egy gyanútlanul túrázó nő: egy furcsa formájú, állkapocs nélküli koponyát talált, mely mellett egy átlagos paraméterekkel rendelkező csontváz is hevert.

A különös alakú koponyát hazavitte, és sokáig a család istállójában tárolták, mígnem a kilencvenes évek végén szakértői kezekbe került, és vizsgálgatni kezdték, kié lehetett a koponya, illetve miben és miért térhet el egy normál emberi koponyától.

A csillaggyermek-koponya


Jellegéből fakadóan óhatatlanul felmerült az idegen eredet, ezért nevezték el a leletet csillaggyermek-koponyának. A következő képek mellett további érdekességek is következnek, beleértve a kutatók érdekes, helyenként mozivászonra illő feltételezéseit is.

Sekély szemüreg és hiányzó állkapocs: a lelet jellegéből fakadóan nem csoda, hogy szóba került az idegen eredet, illetve kapcsolat – máig az UFO-kutatók egyik kedvenc témája a koponya eredete.

A csont szerkezetét megvizsgálva kiderült, hogy az az átlag emberi csonttól eltérően vörös rostokat is tartalmaz.

Lloyd Pye, a paranormális jelenségek elszánt kutatója olthatatlan kíváncsisággal vetette bele magát a koponya eredetének kutatásába. Több mint 15 éven át szerette volna bebizonyítani, hogy a lelet egy idegen lénytől és egy nőnemű embertől származó hibrid, mindhiába: DNS-vizsgálatok szerint – állítólag – a lelet 100%-ban emberi eredetű.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések