A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Sokkoló! Rejtélyes dolgot fedezett fel egy nő a budapesti kórházban

Re­náta a kór­ház­ban jött rá, hogy a test­vére he­lyett va­laki mást ham­vasz­tot­tak el…
Rappai Renáta féltestvérének, az 50 éves Chinorán Jánosnak júliusban veszett nyoma. Hiába keresték a rendőr­ség segítségével, egészen au­gusztus végéig nem bukkantak a nyomára.
<

Nagyon aggódtunk miatta, mivel előtte folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Augusztus 28-án értesítettek minket a rendőrök, hogy Budapesten megtalálták a halotti anyakönyvi kivonatát. Valósággal sokkolt a hír – tette hozzá keserűen.

Renáta rögvest nyomozásba kezdett. Az egyik kerületi hivatal segítségével sikerült megtudnia, hogy a testvére egy fővárosi kórházban halt meg, így azon nyomban tárcsázta az intézményt. Kiderült, hogy János a sürgősségi osztályon halt meg, halálának oka azonban még mindig tisztázatlan. Szeptember elsején intézkedtek hamvasztásos te­metése felől, Renátának azonban ekkor egy újabb sokkoló hírrel kellett szembenéznie.

A boncmester és a hamvasztást végző vállalat is állította, hogy nem találtak semmiféle fémet János testében. Mi­kor közöltem velük, hogy ez le­hetetlen, mivel évekkel ezelőtt egy fémprotézist ültettek a bá­tyám állkapcsába, rendkívül zavarba jöttek. Innentől szóba sem álltak velem, és a kórház sem akarja tisztázni a történteket. Biztos vagyok benne, hogy valaki hibázott, és nem a testvéremet hamvasztották el. Arról viszont fogalmam sincs, hogy akkor hol lehet János holtteste – fakadt ki Renáta a Borsnak.

A gyászoló hölgy jogi lépéseket fontolgat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések