A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lövés is dördült! Bárdal és késsel támadt egy férfi a magyar rendőrökre

Őrizetbe vette az ügyészség azt a 39 éves férfit, aki késsel és bárddal egy intézkedő rendőrre támadt Hódmezővásárhelyen.
A szomszédok a Délmagyarországnak azt mesélték, hogy először valaki mentőt hívott a férfihez, de nem tudták megfékezni és lenyugtatni, ezért riasztották a rendőröket. Fültanúk egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy a rendőrök azt üvöltik az férfi lakásában, hogy tegye le a késeket!”

Mivel nem tett eleget a többszöri felszólításra sem, és kezében a késekkel a rendőrökre támadt, eldördült egy lövés, amivel az utcabeliek szerint a rendőrség meg tudta fékezni az őrjöngő férfit. Végül egy comblövéssel tudták megfékezni a fenyegetőző férfit.

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője elmondta, a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást egy vásárhelyi férfivel szemben.

Forrás: Bors.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések