A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátulról szúrtak nyakon egy rendőrt Svédországban

Járőrözés közben támadták meg a rendőröket.

Az Aftonbladet svéd portál szerint a stockholmi Medborgarplatsen metróállomásnál megtámadták a járőröző rendőröket, egyiküket nyakon szúrták.

A támadót a sérült járőr társa terítette le, majd miután erősítést kértek, a férfit letartóztatták. A hatóság emberei lezárták a turisták által is kedvelt és folyamatosan nyüzsgő környéket.

A szemtanúk beszámolója szerint a késelő a rendőrök mögé lopakodott, majd bármiféle előjel nélkül nyakon szúrta az egyik járőrt.
A metróból jöttem fel, mikor azt láttam, hogy a rendőrök épp leterítették a harminc év körüli férfit” – mondta az egyik szemtanú.

A stockholmi rendőrség szűkszavú beszámolója szerint egyelőre nyugodt a helyzet, a rendőrök jelenleg a szemtanúkat hallgatják ki, több egységet is a helyszínre vezényeltek.

A téren van egy óvoda is, ahol hetven kiskorú tartózkodott a támadás ideje alatt, az épület a támadás alatt nem volt veszélyben. A stockholmi közlekedési vállalat bejelentette, hogy a metró nem áll meg az állomáson, és az egyik buszjáratot is átirányították.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések