A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Borzalmas részletek derültek ki. Elfogták a 17 éves borsodi lány gyilkosait. Mindent bevallottak

Megerőszakolták, majd megfojtották a 17 éves lányt.
Bár a rendőrség csak keddre ígért tájékoztatást, a TV2 Tények című hírműsorának információi szerint két férfit vettek őrizetbe a borsodnádasdi tinilány meggyilkolásával összefüggésben. Állítólag az őrizetbe vett férfiak beismerték a gyilkosságot, és kéjgyilkosságot említettek a hírműsorban.

A TV2 Tények című hírműsorának információi szerint a tinilány holtteste ruha nélkül hevert a borsodnádasdi templom közelében, egy vízaknában. A Tények szerint a lány ruhadarabjai még mindig nincsenek meg, ugyanakkor több személyes holmiját is megtalálták. A rendőrség által még nem megerősített információik szerint két férfit őrizetbe vettek, akik állítólag beismerték tettüket.

Mint megírtuk, a 17 éves borsodnádasdi lány eltűnéséről vasárnap délután tett bejelentést az édesanyja a rendőrségen. A lány szombaton indult bulizni, utoljára egy szalonnasütő helyen látták. Este tízre várták haza, de soha nem érkezett meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések