A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Donald Trump keményen üzent a terroristáknak

Donald Trump nem fogta vissza magát, amikor a csütörtök délután történt barcelonai gázolásos merénylet kapcsán posztolt Twitter-oldalán. Bejegyzésében arra utalt, hogy keményen kivégeztetné a terroristákat.
"Tanulmányozzátok, mit tett Pershing tábornok az elfogott terroristákkal!" - írta az amerikai elnök Twitter-oldalára a barcelonai terrortámadás után. Az Index szerint az elnök ezzel a megnyilvánulásával az amerikai tábornok könyörtelen kivégzéseire utalt: a legenda szerint Pershing tábornok az első világhábórú alatt az elfogott Fülöp-szigeteki iszlamistákkal megásatta saját sírjukat, majd disznóvérbe mártott lövedékkel lövette őket agyon. A történet itt még nem ér véget, a tábornok állítólag a leölt disznók bőrébe csavarva temettette el a terroristákat.

A brutális kivégzések valóságtartalmát a történészek egy része megkérdőjelezi.

Study what General Pershing of the United States did to terrorists when caught. There was no more Radical Islamic Terror for 35 years!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések