A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális: halálra szurkálta húgát és két unokahúgát a kegyetlen gyilkos

A marylandi Clintonban három, tíz év alatti kislány holttestére bukkantak péntek reggel. A rendőrség még aznap letartóztatta a szomszédot. A 25 éves férfi bevallotta, hogy brutálisan megölte a húgát és két unokahúgát.
Még a sokat látott rendőrök is elborzadtak a látványtól, ami a szemük elé tárult a hármas gyilkosság helyszínéül szolgáló családi házban. A hatóság még pénteken letartóztatta a 25 éves Antonio Williams-t, aki kiderült, hogy nemcsak a szomszéd, de az egyik lány bátyja, a másik két lánynak pedig unokabátyja volt. Az édesanyja őt kérte meg, hogy vigyázzon a gyerekekre, míg távol van. A lányok holttestére az anya talált rá - írja a Daily Mail.

A férfi beismerte, hogy ő gyilkolta meg a két hatéves és a kilencéves kislányt. A kicsik teste késelés nyomaival van tele.
A sajtó információja szerint két kislány éppen a rokonaiknál vakációzott, amikor bekövetkezett a tragédia. A rendőrség viszont szűkszavúan nyilatkozik a brutális gyilkosságról. Annyit azonban elárultak, hogy ez volt lelkileg az egyik legmegrázóbb tetthely, amit a kollégáik láttak.

A tragédiával kapcsolatosan az áldozatok rokonainak, de még a helyszínelőknek is felajánlották pszichológus segítségét.

Williams-t háromrendbeli gyilkossággal vádolták meg. Az eset kapcsán kiterjedt nyomozás folyik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések