A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A liberális sajtó felhördül az antiszemita bűncselekményeken, kivéve ha migránsok követik el

A liberális lapok rendszeresen felszólalnak az antiszemitizmus ellen, de eközben nem tartanak említésre méltónak egy brutális antiszemita gyilkosságot, mert afrikai migráns az elkövető.
Érdekes tendencia figyelhető meg a liberális sajtóorgánumok témaválasztásában, ha “antiszemitizmus elleni harcról” van szó: gyakran a semmiért is képesek mesterségesen botrányt szítani, és antiszemitizmust kiáltanak olyan szimbolikus cselekmények kapcsán, melyek még csak a bűncselekményre felhívást sem valósítják meg. Felháborodnak Facebook-bejegyzések és falfirkák láttán, de szerintük antiszemita a Soros György arcképével díszített plakát is, annak ellenére, hogy az még csak utalást sem tesz Soros származására. A semmiért aggódás közepette pedig szinte kivétel nélkül minden liberális sajtóorgánum szó nélkül hagyta, hogy valaki antiszemita indíttatásból megkínzott, megvert, és kidobott a harmadik emeletről egy zsidó származású személyt.

Úgy tűnik, a liberálisok maguk sem gondolják komolyan ezt az “antiszemitizmus elleni harcot”, ellenkező esetben nem övezné teljes sajtócsend napjaink egyik legbrutálisabb antiszemita gyilkosságát.

Dr. Sarah Halimi meggyilkolása egész Nyugat-Európában közéleti téma. A franciaországi zsidó közösségek vezetői szólalnak fel az ellen, ahogy a hatóságok kezelik ezt az ügyet – történetesen, hogy nem kezelik antiszemita gyűlölet-bűncselekményként a történteket, annak ellenére, hogy az elkövető zsidó származása és vallása miatt támadt áldozatára.

Dr. Halimi Párizsban, április 4-én a saját otthonában vált brutális gyilkosság áldozatává – egy muszlim szomszédja ölte meg. A 27 éves elkövető, Kobili Traoré egy afrikai országban, Maliban született, és bevándorlóként érkezett Európába. Ráadásul nem ez az egyetlen ilyen eset; a Times of Israel és a Jerusalem Post arról számolt be, hogy a 2015-ös nagy migrációs hullám után közel duplájára nőtt a zsidók ellen elkövetett erőszakos bűncselekményekszáma, és az antiszemita indíttatású bűncselekmények többségét migránsok követik el.

Az antiszemitizmus ellen rendszeresen felszólalók pedig hallgatnak. Őket a sértő Facebook-bejegyzés érdekli, meg a plakát, amire oda sincs írva. A tényleges zsidógyilkosságról be sem számolnak, mert afrikai migráns az elkövető, és az afrikai migránsok kapcsán érzékenyíteni kell az olvasót. Választaniuk kellett, hogy elítélik az antiszemitizmust, vagy támogatják a bevándorlást – ők elég látványosan az utóbbit választották.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések