A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos buszbaleset történt Budapesten, rengeteg a sérült

Az érintett útszakaszon forgalomlassulásra kell készülni.
Összeütközött egy kocsi és egy busz Budapesten, a Thököly út és a Mexikói úti kereszteződésénél. A balesetben az első hírek szerint tíz ember sérült meg.

Erős János, a BKK fődiszpécsere az MTI-nek azt mondta, hogy a 8E járaton közlekedő, a VT-Arriva által üzemeltetett Mercedes Benz Connecto csuklós busz előtt egy személyautó szabálytalanul megfordult, ezért összeütköztek. A BKK Thököly úton közlekedő járatai késéssel közlekednek, de megállóhely nem marad ki – tette hozzá.

A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A Thököly út érintett szakaszán a rendőrség irányítja a forgalmat.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa arról számolt be, hogy egy menetrendszerinti busz karambolozott személygépkocsival a Zuglói vasútállomásnál. Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, ahol összesen 8 főt láttak el, majd könnyű sérülésekkel kórházba szállították őket.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések