A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Rendkívüli riasztás! Mindenki készüljön! Nagy vihar jön a kánikulában!

Csütörtöktől érdemes előkészíteni az esernyőket.
Szerdán is alapvetően napos marad az idő, eső nem várható. Északon, északnyugaton feltámad a szél, emiatt egyre többfelé emelkedik 30 fok fölé a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú figyelmeztetést adott ki a hőség miattBács-Kiskun, Békés, Csongrád és Győr-Moson-Sopron megyére.

Csütörtökön néhol szeles lesz az idő, sőt egy-egy zápor is előfordulhat – írja az Időkép. Kánikulára készülhetünk, a 35 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet.

Pénteken változó felhőzetre számíthatunk, erőteljesebb gomolyfelhő-képződés a Dunántúlon várható. Keleten legfeljebb néhol, nyugaton és a középső országrészben elszórtan valószínű zápor, zivatar. A szél nagy területen északnyugatira, nyugatira fordul, helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 16 és 22 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 37 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb, északnyugaton a kissé hűvösebb.

Forrás: faktor.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések