A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Összeverte a feleségét, mert az túl kiegyensúlyozott és nyugodt volt

Egy 33 éves orosz férfi nem értette felesége reakcióját, ezért nagyon megverte. 
A meg nem nevezett férfi rendszeresen tért haza ittasan és hozzá volt szokva, hogy ilyenkor neje kritizálja és leszidja, amiért piált. Jó ideje le voltak osztva otthon a szerepek: ő ivott, az asszony beszólt érte. A Leninsk-Kuznetsky-i férj ezzel a helyzettel látszólag megbékélt és szerette, ám a feleség változtatni akart az életmódjukon, így meditációt tanult és stresszoldó kezeléseken kezdett részt venni. Úgy érezte, hogy a reakciója nem megfelelő a problémára.

Mikor a férje egy este részegen hazatántorgott, ő rezzenéstelen arccal, szó nélkül nyugtázta a dolgot, amin a férfi mélységesen megbotránkozott, felidegesítette magát és rátámadt a „túl nyugodt és kiegyensúlyozott” asszonyra – írja a Siberian Times.

Egy fém habszedőkanállal durván megverte, eltörte mindkét karját, majd végül ő maga hívta ki az asszonyhoz a mentőket. Az orvosok, látva a nő sérüléseit, jelentették az ügyet a rendőrségen. A férfit letartóztatták családon belüli erőszakért, akár öt évre is börtönbe csukhatják.

“Az asszony több hétig szedte a stresszcsökkentő tablettákat, ami segített neki, hogy ne reagáljon a férje cselekedeteire” – magyarázta a helyi belügyminisztérium szóvivője. “Még akkor sem haragudott meg, amikor a férje ismét részegen ment haza, a férfi viszont nem bírta elviselni, hogy a nő nyugodt és kiegyensúlyozott.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések