A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Kifordul a gyomrom” – Bokros élő adásban folytatta Orbán fasisztázását

Ezek a fiúk életükben nem dolgoztak, amiért fizetés járt volna, az nem munka, hogy szakmányban lopják az adófizetők pénzét – ilyen fordulatokkal tett rá egy lapáttal az Orbán Viktort fasisztának nevező közleményére Bokros Lajos a HírTv esti adásában. A volt pénzügyminiszter szerint ezt támasztja alá, hogy máris antiszemita feliratokat festettek a gyűlöletkeltő kormányzati plakátokra.
„Semmiféle Soros-hálózat nincsen, nem Soros György bérence, hanem a CEU tanára vagyok és ott ezért fizetést kapok” – mondta Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalmat vezető volt pénzügyminiszter a HírTv Egyenesencímű műsorában. Bokrost ugyanis ezzel támadták, miután fasisztának nevezte Orbán Viktort a legújabb kormányzati plakátkampány, illetve általában az uszító politikája miatt. „A fiúk eltévesztették a házszámot, de hát még soha életükben nem dolgoztak, ezért nem tudják, milyen ezért fizetést kapni” – tette hozzá.

Bokros a műsorban ugyanolyan keményen fogalmazott, mint a kormányfőt lefasisztázó közleményében, szerinte a „fiúk szakmányban lopják az adófizetők pénzét”, máshoz nem értenek. „Kifordul a gyomrom” – jegyezte meg.

Kálmán Olga idézte Tamás Gáspár Miklós írását, amely a hvg.hu-n jelent meg, ezt a műsorvezető úgy foglalta össze, hogy az ilyen (vissza)támadással csak Orbánnak tett szívességet Bokros.

Bokros azonban kitart álláspontja mellett, hogy minden egyes kiplakátolt Soros-kép „felhívás keringőre”, elég csak megnézni, máris milyen zsidózó feliratokat írtak többre. „Tobzódás, az undorító mocskolódás netovábbja, ahogy a plakátkampánnyal az idegengyűlöletet, az antiszemitizmust erősítik” – mondta. Szerinte a kormánypárt a valódi kérdésekre nem tud válaszolni, ezért megy helyette a rágalmazás.

Megismételte, hazugság, hogy az Európai Unió és Soros György illegális bevándorlók beköltöztetését szorgalmazná, holott kizárólag menekültek elosztásáról lenne szó, a nemzetközi jogi kötelezettségeknek megfelelően. „Soros nemzetközi hírű magyar, aki a nyílt társadalomért rengeteget tett, ezért nem szereti a zárt társadalmat, nemzetközi piacokat, tiszta versenyt elutasító Orbán-kormány” – jelentette ki.

Forrás: hvg.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések