A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bush: „Le kell vágnunk a fejüket!” Rendkívüli felszólítást kapott Európa a muszlimok megállítására!

„Le kell vágnunk a fejüket”, mondta George Bush amerikai elnök 2006-ban Cipi Livni akkori izraeli külügyminiszternek azon Nyugat-ellenes tiltakozásokról beszélve, amelyek akkor folytak Szíriában. /Ha ez egy demokráciában OK, akkor netán az októberre várható erőszakos kormányellenes tüntetőkkel ugyanezt lehetne csinálni./
A palesztinok jogaiért kiálló honlap megszerezte azt a videót, amelyen látható, amint Cipi Livni a történetet elmesélte június 10-én az Amerikai Zsidó Bizottság konferenciáján. Akkor őt David Gregory, a CNN újságírója kérdez te arról, hogy Európa miként reagál a terrorista erőszak legújabb hullámára. Livni erre azt mondta, hogy „akkor talán elmondok egy történetet”.

“Amikor külügyminiszter voltam, terroristák felgyújtották a szíriai nagykövetségeket. Ebben az időben találkoztam Bush elnökkel. Ő csak ennyit mondott: ‘Nézd ezeket a terroristákat! Le kell vágjuk a fejüket!’ Izraeli visszautazásom során megálltam Európában is, ahol a vezetők azt a kérdést tették fel, hogy Mit csináltunk ilyen rosszul, amiért ezt érdemeljük?

Úgy vélem, Európának fogalma sem volt, mi zajlik a Közel-Keleten, amíg meg nem érezték a saját bőrükön. Most meg kell érteniük, hogy vallásháború zajlik. De nem egy valláson belüli háború, hanem az iszlamisták a zsidók és a keresztények ellen. És nem tehetünk mást, minthogy megküzdünk velük!

Ugyanis nem azért támadnak minket, mert tettünk volna valamit! Az értékeinket támadják! Remélem a nemzetközi közösség mostmár tudja, mit kell tenni!”

Miután Bush fejlevágásos buzdítását idézte, Livni hasonlóan humánusan azt felelte: „OK, jó!”.

Forrás: lovasistvan.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések