A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Cosa Nostra rendkívüli üzenetet küldött a migránsoknak!

Megelégelte a szicíliai Cosa Nostra a betolakodók térnyerését Szicíliában. Az olasz szervezett alvilág háborút hirdetett a muszlim bevándorlók, de elsősorban a területükön megjelent afrikai galerik ellen.
Szicília szigetére naponta ezer idegen érkezik, akik többségükben bűnözésből kezdenek élni. Palermo polgármestere, Leoluca Orlando nemrég azt mondta, városuk egyre inkább Isztambulra vagy Bejrútra kezd emlékeztetni, nem egy olasz településre. “Régen, amikor a maffia még erős volt, nem engedték meg a bevándorlást. Egészen harmincéves koromig nem is láttam feketéket vagy arabokat itt” – mondotta.

De nehogy azt higgyük, hogy baja van ezzel, a nyilatkozat így folytatódik: “A maffia sajnos nem érti meg, hogy a világ megváltozott. Palermo mostantól közel-keleti város Európában, és mi ennek örülünk.”

A maffia azonban nem nyitott a politikai korrektségre. Az elmúlt hetekben több, állítólag véletlenszerűen kiválasztott néger bevándorlóra támadtak rá fegyveresek, hol csoportosan, hol magányosan.

Egy közismert bérgyilkos fényes nappal fejbe lőtt az utcán egy, a nyugati média által ártatlanként jellemzett gambiai férfit. Az áldozat azonban hatalmas szerencsével túlélte a lövést, a támadót pedig elfogták.

A rendőrségen elmondta, hogy a gyilkossági kísérlettel üzenni kívánt a betolakodóknak, hogy a maffia még mindig itt van, és jobb, ha komolyan veszik. Tettéért akár 12 év börtönt is kaphat, ám azt mondta, boldogan leüli, ha ezzel megmentheti Szicíliát a színesbőrű áradattól.

A média állítása szerint azonban a támadás a maffia ellen fordította a város népét. Valóban volt is egy tüntetés Palermóban a bevándorlók elleni erőszak ellen, ám a sajtóképeken egyetlen olasz arcot sem lehetett látni a tiltakozók között.

Forrás: hunhir.info

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések