Kedvelj és ajánlj minket a facebookon is

Beraking News

Hirdetés

Váratlan fordulat! Lelepleződtek a Soros-féle migránssimogató, a magyar kormányt megbuktató szervezetek!

Senki nem tudja, miből működik a Migration Aid nevű csoport, de ez változni fog. A civil szervezet korábban segítő tevékenységgel az illegális bevándorlók bizalmába férkőzött, majd megpróbálta őket kormányellenes tüntetésre mozgósítani.
Országos plakátkampányt indított a Migration Aid nevű szervezet, amely arról próbálja meggyőzni a magyar választópolgárokat, hogy migránsok nélkül nincs Magyarország.

A kampányüzenet szerint amiatt kell befogadnunk a migránsokat, mert több száz évvel ezelőtt rengeteg idegen szó bekerült a magyar nyelvbe. Mi se értjük, mi köze van ennek a ma Európába érkező afrikai és arab tömegekhez, mindenesetre az kiderült: senki nem tudja, miből van pénze a szervezetnek egy országos plakátkampány lebonyolítására. Ez a fajta átláthatatlanság veszélyes pont, mert a szervezet láthatóan politikailag aktív, országos kampányokat képes szervezni, és ismeretlen személyazonosságú – utólag nem megtalálható – személyeket szokott mozgósítani kormányellenes tüntetésekre.

A Magyar Idők napilap beszámolója szerint a migránstámogató szervezet korábban azt állította magáról, hogy bejegyzett szervezetként működik, és erre hivatkozva adománygyűjtést is folytatott. Az általuk megnevezett bejegyzett szervezet azonban nem létezik.

„Az alapító okiratban valóban szerepel, hogy karitatív tevékenységet kívánnak folytatni, az Egyesült Királyság úgynevezett Charity Registerében viszont ­hiába próbáltunk nyomára akadni a Migration Aid Internationalnek, a keresés ugyanis nem eredményezett találatot.” – írták.

A szervezet 2015-ben saját weboldalán még a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány bankszámlaszámát adta meg, hangsúlyozván, hogy közvetlenül őket nem lehet támogatni, a magánadományok a másik szervezethez kell érkezzenek. Bár tevékenységükből látható, hogy rengeteg pénz folyt be hozzájuk és hatalmas mennyiségű tárgyi támogatást kaptak, a hatóságok számára elég nehéz visszaellenőrizni, honnan kaphatták ezeket a támogatásokat, hiszen az adománygyűjtésbe a 2015-ös nagy migrációs hullám idején egy sor másik szervezetet vontak be.

A lap ráadásul visszahivatkozik arra, hogy a migránspárti szervezet ezekből a pénzekből politikai tevékenységet is folytatott.

„A Migration Aid aktivistái 2015 nyarán részt vettek a Keleti pályaudvarnál táborozó migránsok ellátásában, majd ugyanazon év őszén egy kormányellenes tüntetéssel hívták fel magukra a figyelmet.” – írták.

2015. szeptember 1-én a Migration Aid nevű Facebook-csoport vonulásos tüntetést szervezett Budapestre, a Nyugati pályaudvarhoz. A csoport a balliberális politikai erők hívószavait használta a tüntetés megszervezéséhez. Eszerint a kormány “embercsoportokat démonizálva zárt táborokat hoz létre”, a katonaságot pedig “a lakosság érdekére hivatkozva félelemkeltésre használja fel”. Annak okán, hogy a Facebook-csoport korábbi célközönsége – a segítő tevékenység okán – főként a Magyarországra érkező illegális bevándorlók voltak, a meghirdetett tüntetés híre is először hozzájuk jutott el. Mivel a szervezet működése ma is teljesen átláthatatlan, nem lehet tudni, kinek a pénzén akartak illegális bevándorlók bevonásával kormányellenes tüntetést szervezni.

A kép illusztráció!

Forrás: hidfo.ru

Nincsenek megjegyzések