A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mi a véleményed Gulyás Marci videójáról, amiben Zagyva Görgy, Csintalan Sándor, Gálvölgyi János és még jó néhányan, szélső baltól a szélső jobbik egy projektben szerepelnek?

A kánikulára való tekintettel tüntizés helyett videóval jelentkezett be Gulyás Márton. Soros kedvenc aktivistája furcsa koalíciót hozott össze a szélsőjobbtól a liberális értelmiségig. Cél egy új választási rendszer, amelyben végre győzhetnek.
Gulyás Marci – elnézést a fraternizálásért, de hát ő hívatja így magát – tegnap bebizonyította, Soros György nem véletlenül költ annyit az „ifjú magyar aktivistákra”. Tüntizni ugyan a dögmelegben nehéz lett volna, ráadásul míg buli-helyszínnek elmegy, strandnak azért nem elég felszerelt az Oktogon. Rövid időre ugyan felmerült, hogy elfoglalják a Dunát, de a fiúk többsége nem tud úszni, emellett a folyó állítólag vizes is.

Így Gulyás Márton és áprilisban alapított mozgalma, a Közös Ország vezetősége – azaz Marci és három haverja, meg egy véletlenül odakeveredett transzszexuális máltai bicikliversenyző – úgy döntött, internetes videóval csapnak oda az orbáni diktatúrának.

Az anyagiakkal nem volt gond, Soros brüsszeli beszéde – amelyben feltétlen támogatásáról biztosította „az Orbánnal bátran szembeszegülő magyarokat” – megnyitotta a pénzcsapokat. Ahol meg pénz van, ott áru is van. Így a kapcsolati háló dinamikus működésével sem volt gond.

Gulyás Marciék válogatott társaságot toboroztak kampányvideójukhoz: a szélsőjobb legszélétől egészen a liberális művészvilág reprezentánsaiig. Ott volt „mindenki, aki számít”.

Ott volt a Hatvannégy Vármegyével, és négyéves jobbikos parlamenti kalandjával hírhedtté vált Zagyva György Gyula. Felszólalt a Simicska fizetési listájára radikalizálódó Jobbik egykori pártlapjának főszerkesztője, Pörzse Sándor. Aztán megjelent a videóban az MSZP egykori ügyvezetője, Csintalan Sándor – jelenleg a simicskás Hír TV prominense.

Képviseltette magát az aktivista világ is – bizony, fejlődünk, Magyarországon immár ez egy szakma, Soros óta jól is fizet. Misetics Bálint volt már LMP-s lakásügyi szakértő, szervező az egykori Bajnai-pártban, majd lelkesen ostromolt Fidesz székházat – egyszóval nem akárki! Törley Katalin a Tanítanék Mozgalom „arca”, korábban a poligámia lelkes hirdetője, ami megnyugtató egy, a diákok érdekeit és fejlődését képviselni hivatott mozgalomban.

Végezetül beszállt a Marci-projektbe a libbal művészvilág színe-java: Bánfalvi Eszter, Gálvölgyi János, Hajós András, Stohl András és Thuróczy Szabolcs. Gyönyörű, könnyfacsaró, pártokon és napi parlamenti belterjességen túlmutató összefogás lenne ez, ha nem lenne ott a videón folyamatosan Gulyásék emblémája, majd számlaszáma.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések