A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Friss: Motorról lőttek fejbe egy férfit az utcán Londonban

Egy fiatal férfi meghalt, miután fejbe lőtte egy ismeretlen támadó egy motorról dél-Londonban.
A detektívek elmondása szerint a 24 éves áldozat egy Volkswagen hátsó ülésén ült, amikor a motor, rajta a vezetővel és mögötte még egy utassal, melléjük ért a Wellesley Roadon, Croydonban. Ekkor történt az incidens, a motoros az autó mellé húzódott, és lelőtte a férfit.

Az autót vezető férfi kisebb sérüléseket szenvedett, és megpróbálta azonnal kórházba vinni sebesült barátját, aki azonban mire odaértek, belehalt fejsérüléseibe. A forgalmas út nagy részét lezárták a rendőrök helyszínelés céljából.

„A rendőrséget péntek este 10-kor értesítették a croydoni Wellesley Roadon történt incidensről. Hat perccel később a fiatal férfi már az egyik dél-londoni kórházban volt, súlyos fejsérülésekkel. Sajnos még a kórházba érkezés előtt elhunyt” – mondta a rendőrség szóvivője.

„Croydon központja meglehetősen forgalmas ilyenkor, és a rendőrség szeretné kérni, hogy ha bárki látott valamit az eset kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyelőre nem történt letartóztatás, és a gőzerőkkel folyik a nyomozás. A tetthely még bizonytalan ideig le lehet zárva, így mindenkinek azt javasoljuk, kerülje el ezt az utat ha teheti, a zavartalan vizsgálat érdekében.”

Sarah Jones, Croydon parlamenti képviselője is megszólalt az eset kapcsán.

„Borzalmas hallani erről a halálos támadásról a Wellesley Roadon. Beszéltem a rendőrséggel, és szeretnénk kérni, hogy ha bárki látott bármit, értesítse a rendőrséget. Hamarosan minden részletbe beavatnak majd a nyomozással kapcsolatban. Az erőszakos bűntények elterjedése a kerületben egy olyan probléma, amit mindenképpen kezelni fogunk.” 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések