A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Fordulat! Ezt nem gondolta volna senki, hogy kik ellen tüntettek a zsidók

Ortodox zsidók is a gázai hadműveletek leállításáért tüntettek New Yorkban.
A megmozdulás résztvevői elítélték a palesztinok kollektív büntetését, és Izrael bojkottjára szólítottak fel. Követelték, hogy az Egyesült Államok állítsa le az amerikai segélyek folyósítását a zsidó államnak.

Felolvasták a nevét az invázióban meghalt több mint száz gyerekáldozatnak is. A demonstráción megjelent zsidók plakátján az állt, hogy a judaizmus elítéli a cionista terrort.

Izraeli zászlókat égettek

Az izraeli agresszió ellen tüntettek Irán több mint hétszáz városában és Bahreinben is Jeruzsálem napján, amelyet Irán hagyományosan a ramadán utolsó péntekén rendez meg. Iránban „Halál Izraelre!” és „Halál Amerikára!” feliratú transzparensekkel vonultak fel a muszlimok, Bahreinben pedig izraeli zászlókat is égettek.

Coca-Cola-bojkott

A gázai hadműveletek miatt több muzulmán országban is Coca-Cola-bojkottot hirdettek. A török üzletekben már eltávolították az üzleteik polcairól az amerikai üdítőgyártó termékeit. Az indiai Mumbaiban több mint száz hotelben már nem árulják az italokat. Malajziában a palesztinpárti csoportok is a termékek bojkottjára szólítottak fel. Azzal indokolták a lépést, hogy az amerikai nagyvállalat támogatja a zsidó államot, és a Coca-Cola Tel-Avivban palackozót működtet.

(kép illusztráció)

Forrás: hirtv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések