A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Enyves kezű tolvajt fogtak a békéscsabai rendőrök

Iskolai tanári szobából, öltözőből és sportklub irodájából tűntek el pénztárcák Békéscsabán. A rendőrség a lopások gyanúsítottja ellen vádemelést javasol.
Általános iskolai tanári szobából loptak el egy pénztárcát 2017. február 15-én, Békéscsabán. A szoba zárva volt, de a zárban benne volt a kulcs. Ezt követően, két nap különbséggel további két hasonló lopás történt, szintén Békéscsabán. Egy sportklub öltözőjéből 2017. március 6-án, 19 óra körül tűnt el egy pénztárca, majd 2017. március 8-án, szintén 19 óra körül egy középiskola tornatermi öltözőjében nem találta meg egy nő az edzés idejére őrizetlenül hagyott pénztárcáját. Az iroda és az öltöző is nyitva volt.

A nyomozás adatai szerint mindhárom helyről egy békéscsabai férfi vihette el a pénztárcákat, amelyekben pénz, iratok és bankkártya is volt. Az 51 éves K. Lajost a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A 2017. június 9-én lezárt nyomozás iratait a rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.  

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések