A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Osszátok, hogy jusson el a TEK-esekhez! Egy magyar terrorgyanús “keresztény próféta” a hitetlenek gyilkolására buzdítja híveit a videóban, legalábbis a szellemi alapot megadja hozzá

Vannak idióták, akik önkényesen kiragadva a bibliából, az Iszlám Állam terrorszervezethez hasonló eljárásokról beszélnek, azokkal szemben, akik nem pontosan tartják be (az általuk vélt) isteni parancsokat. Konkrétan meg kell őket ölni, meg kell őket kövezni, még akkor is ha ezek közvetlen családtagok, feleség, gyermek, stb.
Igaz a végén azt mondja, ő nem javasolja, hogy “ma, itt Magyarországon” ezek szerint járjon el valaki, mert érvelése szerint ez egy pogány ország és még megbüntetnék őket. De akkor kérdezem, ma egy másik országban, ahol mondjuk nincs rá törvényes hatalom elszámoltatni a gyilkosokat? Vagy azt mondja “ma nem”, azaz akkor a jövőben igen?

… és igen, hiszen felvázolja, hogy “isten eljövendő országában majd bizony ezeket kell cselekedni velük, mert ez isten parancsa”. Az érv pedig, “le van írva a bibliában, bárki elolvashatja”.

Nos az ilyen elmebeteg, fanatikus idióták ás az ISIS terroristák között, semmi különbséget nem látok. Hiszen ugyanazon kegyetlenséggel irtanák a népet, asszonyokat és gyermekeket, ha módjuk adódna rá.

Pontosan ilyen beszédek hangzanak el az iszlám mecsetekben is, ilyenekkel radikalizálják a muszlim hívőket. Megkapják a szellemi hátteret, hogy aztán majd, bár lehet hogy egy másik személytől, vagy interneten fellelhető tartalom által, megkapják az “ihletet” hogy végre is hajtsák a mészárlást.

Akit teheti, vagy olyan jogkörben van, kérem juttassa el ezt a videót a megfelelő szervekhez, hogy ha még nincs, megfigyelés alá vonhassák ezt a beteg elmét.


Mondjuk a szellemi színvonalát az is mutatja, hogy videóinak egy nagy részében, az mellett érvel, hogy a föld valójában lapos, ahogyan azt a régi tudatlan emberek is hitték és ahogyan az egyház ezt állította a középkorban, halálra kínozva és megégetve azokat akik mást mertek állítani. A fenti videó alapján szerinte, nyilván a gömb alakú föld bizonygatóinak, vagy azoknak akik különféle bolygókról vagy ilyen (szerinte) nemlétező égitestekről beszélnek, ma is ugyanez a büntetés járna.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések