A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

9 kerékpárt lopott a debreceni férfi: a tulajdonosokat keresik

A megalapozott gyanú szerint egy férfi Debrecenben lopott kerékpárokat, azok alkatrészeit, valamint egyéb eszközöket. A bűncselekmények tisztázása érdekében sértettek jelentkezését várják a rendőrök.
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály 09010/147/2017. bűnügyi számon lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy bocskaikerti lakos ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi Debrecenben 2016 októbere és 2017 márciusa között

- az Egyetem téren található Zeneművészeti Kar mellett levő kerékpártárolóból az ott lelakatolt sárga és szürke színű Magellan Serpens kerékpárt
- az Egyetem téren egy közlekedési táblához lelakatolt kerékpárt
az Egyetem sugárút és az Abigél utca kereszteződésében egy közlekedési táblához lelakatolt kerékpár ülését
- a Vásáry István utcán található iskola előtt lévő kerékpártárolóban lelakatolt kerékpár ülését
- a Darabos utcán egy lámpaoszlophoz lelakatolt kerékpár ülését
- egy Mikszáth Kálmán utcai lépcsőházban az ott dolgozóktól egy “Fuel” feliratú Milwaukee szerszámos dobozt
- egy a Homok utca és Nagysándor József utca kereszteződésében lévő háznál dolgozóktól szintén egy Milwaukee szerszámos dobozt
- egy Egyetem sugárúti háznál dolgozóktól két darab Hyundai ütvefúrót
- egy a faraktár utcán található ingatlanon dolgozóktól két darab Hilti flexet tulajdonított el.

A bűncselekmények körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a fenti időszakokban és helyszínekről eltulajdonított kerékpárok, eszközök tulajdonosait, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések