A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

25 évig lopta az áramot? Itt van Galambos Lajos válasza

„Nincs miért magyarázkodnom” – mondta a Blikknek Galambos Lajos, akivel kapcsolatban szerdán derült ki, hogy az ügyészség szerint a mulatóskirály 25 évig lopta az áramot.
Dr. Gyugyi Csilla megbízott főügyészségi osztályvezető a Hír Tv-ben beszélt arról, hogy a nyomozás során kiderült: a föld alatti kábel, a kartonfal mögötti méretlen főelosztó, a gyanús bekötések átgondolt megoldások voltak, egészen 1993-94-től kezdve alkalmazták őket.

Több tízezer oldalt tesz ki az a paksaméta, amiben a vallomások, fényképek és szakértői vélemények bizonygatják, Lajcsi tényleg lopta a vizet, az áramot és a gázt.

A vádakkal kapcsolatban Galambos Lajos azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nincs miért magyarázkodnia. Megjegyezte ugyanakkor, „az, hogy az ügyészség a sajtón keresztül próbál hazugságokat szivárogtatni, meglehetősen különös az Európai Unióban, de már megszoktam, hogy elfogultak az ügyemben. Ezekkel a vádakkal engem soha nem szembesítettek.” Úgy véli, be akarják feketíteni a bírósági tárgyalás kezdete előtt.

„Ez is csak azt bizonyítja, hogy nincs semmi a kezükben. Természetesen nem loptam semmit, és a revizorokat sem vesztegettem meg. Az ellenőrökkel soha nem találkoztam, amikor kijöttek, akkor egy szobába, az informatikai központba nem engedtük be őket”– jelentette ki Lajcsi arra a vádra, hogy megpróbálták elrejteni a szabálytalan bekötéseket. A zenész ígéri, pontról pontra cáfolja majd az állításokat a bíróságon, ám ügyvédjével, Fröhlich Krisztiánnal meg akarja várni, hogy a bíró elé teríthesse ki a kártyáit.

Forrás: atv.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések